Включихме тези продукти, избрани от Madison LeCroy, защото смятаме, че ще

...
Включихме тези продукти, избрани от Madison LeCroy, защото смятаме, че ще
Коментари Харесай

Madison LeCroy споделя артикула, за който феновете на южняшкия чар питат най-много

Включихме тези артикули, определени от Madison LeCroy, тъй като считаме, че ще ви харесат нейните определени артикули на тези цени. Мадисън е заплатен говорител на програмата за авторитетни хора на Amazon. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Ако гледате Southern Charm, знаете, че сте били наранени от етикета „ отегчена стопанка “ по време на събирането на Сезон 9. Вместо да го остави да я разочарова, тя направи това, което би направила всяка кралица – тя го притежаваше и го издига на идващото равнище.

По време на скорошна сесия на Amazon Live Мадисън сподели своите основни неща за „ отегчената стопанка “.. Нейният избор включва кухня, която би трябвало да има, която Мадисън споделя, че е нейната „ най-търсена връзка от Сезон 9 “. Така че, в случай че сте подготвени да подобрите играта си за хубост, да подобрите дрешника си и да станете кули...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР